Jul igen!

Nu är det snart jul igen. I dag är det lucia med lussebullar, varm glögg och soffmys. Har suttit lite vid daton och spanat på mysiga kläder, jultröjor och finkläder till jul och nyår. De stickade tröjorna med julmotiv är hetare än någonsin verkar det som, ja det finns även gott om sweatshirts med julmotiv!

Här kommer två tröjor för den modige:

Jultröjor för modiga från HM och Boohoo
Jultröjor för den som är modig! Till vänster snögubbetröja med huva från HM, till höger tomtenisseuniform från Boohoo.com

Snögubbetröjan kan man köpa från H&M. Den kostar 249 kr och är gjord i sweatshirtmaterial. Uniformströjan kan man köpa på Boohoo.com, och den är i stickat material. Själv tycker jag tröjorna är jätteroliga, men man måste nog vara lite modig för att ta på sig dem! Men de skulle definitivt pigga upp på julfesten 🙂

Lite mer klassiska jultröjor kommer här:

Jultröjor från Ellos, BikBok och Only
Röd pingvintröja från Ellos, grå sweater med rådjur från BikBok och blå pinvintröja från Only.

Tröjorna på bilden ovan kommer från Ellos, BikBok och Only. Alla tröjorna kan köpas i butikernas webbshoppar om du blir sugen! Jag vet att även Gina Tricot satsat ju jultröjor i år, ni har säkert sett reklamen i TV? Tyvärr verkar deras tröjor vara slut i webbshoppen, men man kan ju alltid ta en titt i deras butiker och se om det finns någon kvar.

Jag har också hunnit spana efter lite nyårskläder! I år är jag sugen på att ha en klänning som glittrar. Har aldrig haft en paljettklänning så det kanske är på tiden? De här klänningarna hittade jag på Miinto.se och kommer från märket Scala Stockholm.

Klänningar från Scala Stockholm
Klänningar från Scala Stockholm, finns att beställa från Miinto.se

Ska du på finfin nyårsfest i år kan jag verkligen rekommendera en titt på klänningarna hos Scala Stockholm. De har massor av drömklänningar i olika utföranden. Just de här klänningarna är nog lite för fina för den nyårsfest jag ska på. Men kanske ska någon av er som läser fira in nyåret i full galaklädsel?

Själv funderar jag på att ha en lite mindre galabetonad klänning men har inte hittad någon jag blivit jätteförtjust i. Vill inte ha en klänning som är för tight i nederdelen och den ska inte heller vara för urringad eller för kort. Men jag får leta vidare helt enkelt!