Önsketrender

Hej allihopa! I dag tänkte jag dela med mig av mina allra djupaste tankar (eller kanske inte) 😉 Jag har funderat över det här med trender jag saknar. Vad skulle jag vilja se blev trendigt och vilka trender vill jag ska komma tillbaka?

Jag har funderat lite på det här ett tag nu. Har kommit fram till att man nog måste vara rätt försiktig med vad man önskar sig. Det är ju till exempel lätt att frestas att önska sig något bekvämt, till exempel joggingbyxor. Men hur kul skulle det vara om folk dök upp i joggingbyxor överallt? Man skulle nog bli rätt less på det. Särskilt om det blev så utbrett att folk började bära dem på krogen, födelsedagskalas och jobbkonferenser!

Dock kan man ju inte komma ifrån att just bekväma trender vore bekvämt att önska sig 🙂 Tänk om det till exempel vore högsta mode med gympaskor med kardborreband. Vad enkelt och bekvämt det skulle vara! Eller tänk om man kunde ha strumpor i sandaler, varma snowjoggers eller skrynkliga kläder utan att någon tittade underligt på en. Eller varför inte kunna dölja finnar och andra skavanker i ansiktet med en heltäckande ansiktsmask? Snyggt skulle det ju inte vara förstås. Men bekvämt.

hattmode
Hattar får gärna bli modernt igen!

Har dock skippat de tankarna och börjat tänka mer i nostalgiska banor. Vilka trender skulle jag önska kom tillbaka? Huvudbonader som hattar, diadem, hårband och coiffer skulle jag gärna se blev modernt igen. Tycker det är fint med hårprydnader och det finns så himla många olika fina varianter.

Dräkter, matchande kjol och kavaj, får gärna bli modernt också. Tänk chanel. Matchande kavaj och underdel är visserligen klassiskt och aldrig fel. Men det är svårt att hitta sådana kläder till vettiga priser tycker jag. Dessutom tycker jag det mesta som säljs ser ut som kontorskostymer. Till sommaren verkar det dock komma lite matchande kavajer och shorts. Det ser jag fram emot! Men mer om det tänkte jag skriva i ett senare inlägg. Ska spana runt ordentligt så jag har lite bra tips att komma med tänkte jag.

Att önska modetrender är dock svårare än jag trodde. Har inte kommit på några fler trender jag skulle vilja se när det kommer till kläder. När det gäller smink och hår så gillar jag lugg och färgade ögonskuggor!

Kommer ni ihåg när det var mode med våfflat hår? Egentligen var det inte särskilt snyggt. Men jag missade hela den eran eftersom jag inte hade någon våffeltång. Så ibland önskar jag att våffel-trenden kom tillbaka så jag fick prova på den.

Om du fick önska dig en mode- eller skönhetstrend, vad skulle du önska dig då?

Dela gärna med dig av dina tankar i ämnet!

Ha det bra så länge.