Weekendbagar

Nu har jag letat efter ännu fler reafynd. Kom på att jag verkligen vill ha en bra weekendbag och tänkte att jag kanske kan hitta en på rea om jag har tur.

Efter lite letande har jag nu hittat flera bra bagar till bra pris som jag gillar. Vill ju inte bli ruinerad! Problemet är bara det att jag blir så osäker på måtten. När man shoppar online är det så svårt att bedöma storleken på väskor. Tänk om jag får hem väskan och tycker den känns för liten?

Behöver en ganska stor weekendväska. Dock får den inte vara stor som en hockeytrunk!

Vad tror ni om de här bagarna?

Weekendbagar hos Zalando
Bagarna finns att beställa hos Zalando!

Samtliga av weekendbagarna på bilden ovan finns att köpa hos Zalando. Väskan från yourturn kostar 349 kr och är gjord i canvas och skinnimitation. Väskan från Even & Odd kostar 199 kr på 50% rea och är gjord i skinnimitation. Bagen från Pier One är också gjord i canvas, men har äkta skinndetaljer. Den kostar 299 kr på 50% rea.

Tycker alla väskor är snygga och de verkar också rätt rymliga alla tre. Priserna är det som sagt inget som helst fel på. Helt överkomligt tycker jag. Frågan är bara vilken man ska välja? De verkar ha fördelar och nackdelar allihop. Jag gillar den från yourturn eftersom den har skinnimitation i botten som är lätt att torka av. Väskan från Pier One gillar jag för att den är snygg i kombon svart och cognac och väskan från Even & Odd tycker jag om för att den är lite kvinnlig.

Hm, det blir svårt att välja vilken jag ska ta. Kanske blir det ingen av dem utan någon helt annan istället… Kan ju bli så ibland när man har svårt att bestämma sig. Att man väljer bort allihop och börjar om på ny kula.

Samtidigt är det ju bara en weekendväska det handlar om. Hur svårt kan det vara? Den ska fylla sin funktion, se ok ut och vara hyfsat billig. Samtliga av väskorna uppfyller kraven med råge. Så egentligen borde jag bara blunda och välja en av dem! Varför krångla till det?

Lyxbagar

När jag letade efter weekendbagar hittade jag också några riktiga dyrgripar. Den dyraste kostade runt 42 000 kr om jag inte minns fel. Märkesväska förstås och i äkta skinn. Tror det var Ralph Lauren. En aning över min budget dock 🙂 Men har du mycket pengar så kolla in den. Såg ut att vara i jättefin kvalitet. Dock tyckte jag modellen såg lite tråkig ut. Som en gammal läkarväska nästan..

Hade jag haft ett överflöd av pengar hade jag istället velat satsa på en bag i en modell som liknar denna från Morris:

Morris bag hos vaskan.com
Bag av märket Morris. Säljs hos vaskan.com

Visst är den snygg? Kostar runt 4000 kr hos väskan.com. Något liknande denna skulle jag absolut kunna tänka mig att slå till på om jag hade en hög med pengar jag inte visste vad jag skulle göra med!

Nåja, nog om detta! Måste ta tag i mitt nästa problem: Hitta en bra concealer! Så nu måste jag slita mig från väskorna och börja researcha smink..

Återkommer om resultatet! Vi hörs 🙂